Уеб сайтът www.k2-floorings.com се притежава и управлява от „К2 Подови настилки“ ЕООД в съответствие с разпоредбите на Закона за защита на личните данни и свързаната правна уредба. „К2 Подови настилки“ ЕООД се стреми уеб сайтът да е функционален и да съдържа информация, която би могла да Ви интересува и да Ви бъде полезна.

Поверителността на данните е от особена важност за „К2 Подови настилки“ ЕООД. Сигурността на сайта се постига чрез технически и организационни мерки срещу загуба, унищожаване, проникване, изменение или разпространение на Вашите данни от неоторизирани лица.

1. Какви лични данни обработваме?

На нашия уеб сайт Вие имате възможност да ни предоставите лични данни като например имейл, адрес, име, телефон. Предоставянето на тези данни е напълно доброволно.
Чрез обработката на Вашите лични данни и при спазване на тяхната поверителност, ние подготвяме съдържание, което би могло да съответства на Вашите потребителски предпочитания. „К2 Подови настилки“ ЕООД използва личните Ви данни единствено за целите, за които са събрани.

2. Бисквитки – Cookies

За да направим посещенията Ви на уеб сайта ни възможно най-функционални, използваме т. нар. „бисквитки“ (cookies). Cookies или „бисквитки“ са малки текстови файлове, които се запаметяват на Вашето устройство. Бисквитките позволяват на „К2 Подови настилки“ ЕООД да подобрява сайта, така че той да съдържа максимално полезна информация за потребителите. Чрез бисквитките не се съхраняват никакви лични данни, т.е. чрез бисквитките на сайта www.k2-floorings.com не може да се идентифицират Вашите лични данни.
Разрешаване/забраняване на бисквитките
Чрез използване на нашия уеб сайт Вие се съгласявате с използването и съхранението на бисквитки във Вашето устройство. Можете да разглеждате уеб сайта без бисквитки, но имайте предвид, че това може да доведе до нарушения във функционалността на сайта.
В допълнение, можете по всяко време да изтривате бисквитките, съхранявани във Вашето устройство. Инструкции как да го направите могат да бъдат намерени в ръководството за Вашия браузър или устройство.

3. Как обработваме Вашите лични данни?

Ние обработваме лични данни само за целите, за които ги събираме. При обработката на Вашите запитвания чрез „Форма за запитване“, „Форма за заявка“, абонамент за нюзлетър и когато използвате нашите услуги, ние понякога използваме подизпълнители, които получават само необходимите за целта данни.
В някои случаи данни се събират, обработват и използват от компании – доставчици на услуги, които имат договорни отношения с нас. В последните случаи са спазени всички законови изисквания и задължения, относно защитата на личните данни. Всеки допълнителен достъп до Ваша информация от трети страни не е предоставен от нас. „К2 Подови настилки“ ЕООД не продава и/или преотстъпва, нито използва информация на трети страни по подобен начин. Само в случаите на изискване на информация от страна на законови органи, се задължаваме да предадем съответната изисквана информация.
Данните, които получаваме от Вас доброволно, се съхраняват, за да можем:
• Да обработваме Вашите запитвания, ако сте попълнили и изпратили „Форма за запитване“;
• Да обработим попълнената от Вас „Форма за заявка“ за партньорство;
• Да Ви изпращаме електронния нюзлетър, ако сте се абонирали за него.
Ако сте се съгласили да получавате нашия нюзлетър, ние използваме Вашия електронен адрес, за да Ви изпращаме полезна информация, новини, промоции, брошури, да Ви изращаме покани за събития и/или обучения, както и да научавате за всички новости, свързани с пазара на подовите настилки.

4. За какъв срок съхраняваме личните Ви данни?

С цел предоставяне на максимално адекватни услуги и изпълнение на задълженията си към държавни и общински органи, съхраняваме личните Ви данни за период, не по-дълъг от законово изисканото или периода на ползването на продуктите и услугите ни (което е по-дълго).

5. Какви са Вашите права?

Вие имате право на:
• Оттегляне на съгласието за обработване на личните Ви данни;
• Достъп. Може да поискате от „К2 Подови настилки“ ЕООД информация за това какви Ваши лични данни и с каква цел обработваме и съхраняваме. „К2 Подови настилки“ ЕООД си запазва правото на налагане на административна такса в случай на прекомерен брой искания или подозрения за некоректна практика;
• Корегиране или попълване на личните Ви данни;
• Изтриване („правото да бъдеш забравен“).„К2 Подови настилки“ ЕООД ще се съобрази с желанието на потребителите си да бъдат забравени – да изтрием цялата съхранявана от нас неанонимизирана информация – когато:
o личните данни повече не са ни необходими за целите, за които са били събирани или обработвани;
o няма друго правно основание за обработването на личните данни;
o възразите срещу обработването на свързаните с Вас лични данни (например, не желаете да получавате повече комуникация от нас);
o личните данни са съхранявани незаконосъобразно или трябва да бъдат изтрити с цел спазване на законодателство.
• Ограничаване;
• Получаване на информация. „К2 Подови настилки“ ЕООД ще направи всичко възможно да Ви уведоми за всички получатели, на които личните данни са били разкрити.
• Възражение. Може да възразите по всяко време срещу обработването на лични данни от „К2 Подови настилки“ ЕООД.

Може да упражните всяко едно от горните права, като се свържете с нас на и-мейл: [email protected] „К2 Подови настилки“ ЕООД може да поиска да удостоверите своята самоличност, за да удостовери съвпадение на лицето, което пожелае да упражни което и да било право.
Ако сте дали съгласие да получавате нашия нюзлетър, имате право по всяко време да се откажете от него, като използвате опцията за отказ, предоставена в края на всеки нюзлетър.

6. Линкове към други уеб страници

Нашият уеб сайт съдържа линкове към други уеб страници. Указанията за защита на личните данни важат само за нашата уеб страница. Молим да обръщате внимание на информацията за защита на личните данни, която е дадена в другите уеб страници. Ние не носим отговорност за тяхното съдържание. За нелегални, непълни или липсващи указания, както и за вреди, причинени от наличието или не наличието на такава информация, отговорност носи доставчикът на уеб страницата, към която сте били препратени.

7. Google Analytics:

Този уеб сайт използва Google Analytics („Гугъл Аналитикс“), услуга за уеб анализ, предлагана от Google, Inc („Google“). Google Analytics използва т.нар. cookies („бисквитки“), представляващи текстови файлове, запаметени на Вашето устройство, за да направи възможен анализа на използването на сайта от потребителите.

8. MailChimp

Този уебсайт използва MailChimp.com за изпращане на нюзлетър, услуга предоставена от MailChimp. Нюзлетърът се изпраща по и-мейл само до абонати, предоставили своето съгласие за получаване на нюзлетър. Всеки абонат има право по всяко време да се откажете от нюзлетъра, като използва опцията за отказ, предоставена в края на всеки нюзлетър.

9. При въпроси?

Ако имате допълнителни въпроси относно събирането, обработката и използването на вашите лични данни, моля свържете се с нас.

ДАННИ ЗА КОНТАКТ:

1. „К2 ПОДОВИ НАСТИЛКИ“ ЕООД
Адрес: София, гр. София 1303, ул. „Брегалница“ 66-68, ет. 1, офис 7
Вписано в Търговския регистър и регистъра на ЮЛНЦ под ЕИК 121889365
тел.: 02/920 07 89
e-mail: [email protected]
уеб сайт: www.k2-floorings.com
2. ОРГАН ЗА ЗАЩИТА НА ДАННИТЕ:

Комисия за защита на личните данни
Адрес: София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2,
тел.: (02) 940 20 46
факс: (02) 940 36 40
e-mail: [email protected], [email protected]
уеб сайт: www.cpdp.bg